IMG_1732

Енергизиране на екипи: Корпоративен тиймбилдинг с Nexo от CoolFit Events

В днешния забързан корпоративен пейзаж насърчаването на сплотеността на екипа и благосъстоянието на служителите е от първостепенно значение за устойчив успех.
CoolFit Events, иновативен лидер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си партнира с Nexo, лидер в управлението на дигитални активи, за да предостави трансформиращо тиймбилдинг преживяване.

CoolFit Events разбира, че традиционните дейности за тиймбилдинг често са лишени от вълнение и не успяват да ангажират истински участниците. Ето защо те разработиха програма по поръчка за Nexo, съчетаваща вълнуващи предизвикателства на открито с внимателни практики, които да ободрят духа на екипа.

Събитието започна с два часа динамични дейности за сплотяване на екипа, внимателно разработени, за да насърчат сътрудничеството, комуникацията и приятелството сред членовете на екипа на Nexo.  Всяка дейност беше съобразена с предизвикателствата пред участниците, като същевременно насърчаваше чувството за единство и цел.

След вълнуващите приключения на открито събитията CoolFit плавно преминаха в двучасова йога практика и изчерпателна лекция за здравето и благополучието. Водена от опитния инструктор, Даниел Липчев ,сесията по йога даде възможност на екипа на Nexo да се отпусне, да разтегне своите тела и да освежи съзнанието си след дневните дейности. Съпътстващата лекция се задълбочи в ценни идеи за поддържане на здравословен баланс между професионалния и личния живот, управление на стреса и култивиране на устойчиви навици за оптимално представяне.

Отзивите от екипа на Nexo бяха изключително положителни, като участниците изразиха благодарност за уникалното и въздействащо преживяване. Събитието за сплотяване на екипа не само заздрави връзките между колегите, но и ги снабди с практически инструменти за подобряване на цялостното им благосъстояние и продуктивност на работното място.

В CoolFit Events вярваме, че насърчаването на здравословна и сплотена работна среда е от съществено значение за разгръщането на пълния потенциал на всеки екип. С нашите съобразени с нуждите корпоративни събития целим да вдъхновим екипите да се свързват, развиват и процъфтяват заедно както в професионален, така и в личен план.