Picture 1

Масаж в офиса

Релакс и презареждане: Масажи в офиса от CoolFit

Съживете работното си място с офис масажите на CoolFit на място – уникална инициатива за уелнес на служителите, предназначена да разтопи стреса, да повиши морала и да подобри цялостното удовлетворение от работата. Нашият екип от сертифицирани терапевти пренася ползите от релаксацията директно в офиса ви, създавайки подмладяваща среда за вашия екип.

Акценти на офис масажа

1. Сертифицирани масажни терапевти:

Изпитайте лечебното докосване на нашия екип от над 10 сертифицирани масажисти. Всеки терапевт е обучен да предоставя разнообразни техники за масаж, като се съобразява с индивидуалните предпочитания и гарантира персонализирано и приятно преживяване.

2. Персонализирани масажни станции:

Превърнете офиса си в рай за релаксация с персонализирани масажни станции. Нашите терапевти създават спокойна среда, която позволява на служителите да избягат от ежедневието и да се отдадат на кратък отдих, насърчавайки психическото благополучие и намаляването на стреса.

3. Гъвкави възможности за планиране:

Адаптирайте сесиите за масаж към графика на екипа си. Независимо дали става въпрос за месечен ден за уелнес или за специален повод, нашите гъвкави опции за планиране правят масажите на място удобна и достъпна екстра за благосъстоянието на Вашите служители.

4. Различни начини на масаж:

Изберете от различни видове масаж, които да отговарят на индивидуалните предпочитания. От дълбокотъканен, тайландски или релаксиращ – направени на стол – нашите терапевти предлагат разнообразно меню от възможности, които да отговорят на специфичните нужди и предпочитания.

5. Бързо облекчаване на стреса:

Предложете на служителите бързо решение за облекчаване на стреса с масажи на стол на място. Тези сеанси се фокусират върху областите, склонни към напрежение, като осигуряват незабавна релаксация и ревитализация без необходимост от преобличане в специализирано облекло.

 Защо да изберете офис масажи на място?

Повишена удовлетвореност на служителите: Масажите на място допринасят за повишаване на удовлетвореността от работата и за положителна атмосфера на работното място.

Намаляване на стреса: Доказано е, че редовните масажни сесии намаляват стреса, подобряват настроението и повишават цялостното психическо благополучие.

Удобство и достъпност: Пренесете ползите от масажа директно на работното място, като елиминирате необходимостта служителите да пътуват до външни спа центрове.

Повишаване на морала в екипа:  Масажите на работното място насърчават чувството за грижа и признателност, което допринася за по-ангажиран и мотивиран екип.

 Оазис без стрес на работното място

Офис масажите на CoolFit на място предефинират усещането за благополучие на работното място, като пренасят релаксацията директно в работата на вашия екип. Подобрете офисната си среда с лечебното докосване на нашите сертифицирани терапевти, като създадете оазис без стрес, който повишава удовлетвореността на служителите и общата им продуктивност. Защото релаксираният екип е високопроизводителен екип!