IMG_3985

Постигане на нови висоти: Планински поход с McLarens организирано от CoolFit Events

В динамичния свят на бизнеса насърчаването на екипното сътрудничество и грижата за благосъстоянието на служителите са основни стълбове за устойчив успех. CoolFit Events, пионер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си сътрудничи с McLarens, световен лидер в регулирането на загуби, за да организира незабравим планински поход.

В CoolFit Events разбираме, че традиционните дейности за тиймбилдинг понякога могат да изглеждат прозаични и откъснати от естествения свят. Ето защо ние разработихме приключение по поръчка за McLarens, съчетавайки тръпката от опознаването на природата с удоволствието да се наслаждаваш на нейната красота.

Пътешествието започна с вълнуващ планински поход, при който членовете на екипа на McLarens се впуснаха във вълнуващ преход през пресечена местност, заобиколени от спиращи дъха гледки и свеж планински въздух. Водени от опитни водачи, походът предложи на членовете на екипа достатъчно възможности да се сближат, да преодоляват предизвикателствата заедно и да изградят трайни спомени на фона на величествени върхове.

Докато екипът се изкачваше на нови височини, нарастваше очакването за грандиозния финал, който ги очакваше на края – разкошен обяд, включващ гурме изкушения, осигурени от местни производители. CoolFit Events не пожали усилия, за да гарантира, че екипът на McLaren ще се отдаде на пиршество, подходящо за шампиони, вкусвайки изкусителни ястия, докато се наслаждаваха на триумфа от покоряването на похода.

Отзивите от членовете на екипа на McLarens бяха изключително положителни, с изразяване на благодарност за ободряващото преживяване, което надхвърли типичните корпоративни излети. Планинският поход не само заздрави връзките между колегите, но и вдъхна дълбоко чувство на удовлетворение и признателност към чудесата на природата.

В CoolFit Events вярваме, че насърчаването на здравословна и сплотена работна среда е от съществено значение за разгръщането на пълния потенциал на всеки екип. С нашите съобразени с нуждите корпоративни събития целим да вдъхновим екипите да се свързват, развиват и процъфтяват заедно както в професионален, така и в личен план.