blog-events-templlate

През януари CoolFit се включва в уелнес месеца на Experian

Стартът на уелнес месеца на Experian започна с онлайн семинар на тема „Дишане, хранене, движение за по-балансиран живот“. Лектор на семинара беше йога учителят и практикуващ бойни изкуства Даниел Липчев. Базирайки се на личния си опит и практика, йога учителят успява да балансира ежедневието си и усъвършенствайки себе си, той стига до важни заключения, които споделя в своите лекции обхващащи здравето, храната и движението.

По време на семинара над 115 служители на Experian се запознаха с взаимовръзката между храненето, дишането и емоциите.  Според лектора храната, изгражда тялото, което посредством сетивата поражда чувствата, а те дефинират начина, по който ще функционира мозъкът и посоките, в които ще се разпредели енергията на тялото. Затова е от изключително значение да се изградят навици за правилно дишане, защото дишането и взаимовръзките Ум-Сърце-Тяло са основните фактори за балансиране на личността.  

Холистичният преподавател запозна участниците в семинара с частите на мозъка и начина, по който те функционират. Кои са градивните части на навиците, какъв е най-правилният подход за съставяне на списък със задачи за изграждане на нови начици, изпълнението му  и как постигнатото да води до положителен резултат.

В заключение служителите на Experian имаха възможност да зададат въпроси относно чувствата, които рефлектират върху мислите и всияко свързано с холистичния начин на живот.

След тази ползотворна среща, през месец януари предстоят кардио тренировка и спортен инвент в компанията, където официален гост на събитието ще бъде шампионката по спортна стрелба Мария Гроздева.