танитата

Сегментен анализ на тялото

CoolFit е посветена на насърчаването на благосъстоянието на служителите, поради което предлагаме сесии за Анализ на състава на тялото с помощта на Tanita директно на работното ви място.

Акценти на анализа:

1. Персонализиран подход: Стъпете на нашата везна Tanita и получете ценна информация за състава на тялото си, включително мускулна маса, процент телесни мазнини, нива на хидратация и др.

2. Разбиране на вашето здраве: Нашите обучени специалисти ще интерпретират резултатите и ще предоставят персонализирани препоръки, за да ви помогнат да разберете текущото си здравословно състояние и да вземете информирани решения за благосъстоянието си.

Защо да се подложите на сегментен анализ?

Разширяване на възможностите ви за себепознание: Въоръжени с тези знания, ще имате възможност да поемете контрола върху вашето пътуване към здравето, независимо дали става въпрос за поставяне на фитнес цели, коригиране на хранителния режим или въвеждане на по-здравословни навици в ежедневието ви.

Стъпка към здравето: Инвестирането в здравето ви е едно от най-добрите решения, които можете да вземете, а нашите сесии за анализ на състава на тялото на Tanita предлагат удобен и достъпен начин да дадете приоритет на благосъстоянието си в уюта на работното ви място.

Изпитайте силата на знанието и направете първата стъпка към по-здравословен и щастлив живот със сесиите за анализ на състава на тялото Tanita на CoolFit. Защото когато разбирате тялото си, можете да се грижите по-добре за него.