семинар

Семинар в офиса

„Синергия между ума и тялото: Корпоративни обучения на CoolFit“

Повишете ефективността и благосъстоянието на екипа си с корпоративните здравни обучения на CoolFit – цялостна програма, създадена, за да подхранва както физическата жизненост, така и психологическата устойчивост.

Акценти в обученията

1. Сесии за физическа активност:

Включете се в ободряващи фитнес сесии, съобразени с работното място. Повишете енергийните нива, подобрете стойката и подобрете цялостното физическо благосъстояние чрез тренировки, водени от експерти.

2. Семинари за психическа устойчивост:

Снабдете екипа си с инструменти за справяне със стреса и повишаване на психическата устойчивост. Нашите семинари, ръководени от експерти по психично здраве, предоставят стратегии за поддържане на здравословно мислене в трудна работна среда.

3. Познания за храненето и уелнес на работното място:

Открийте влиянието на храненето върху продуктивността и фокуса. Получете практически съвети и насоки за поддържане на балансирано хранене за устойчива енергия през целия работен ден.

4. Ергономия и добра стойка на работното място:

Осигурете здравословна работна среда с помощта на информация за ергономията. Научете повече за правилните настройки на работното място, за да предотвратите физическото натоварване и да насърчите комфорта, като подобрите цялостното благосъстояние на работното място.

5. Техники за управление на стреса:

Оборудвайте екипа си с ефективни техники за управление на стреса. От практики за осъзнатост до упражнения за релаксация – нашето обучение разглежда значението на психическото благополучие за поддържане на върхова производителност.

Защо да участвате?

Повишена продуктивност: Физическата жизненост и психическата устойчивост допринасят за по-добър фокус и повишена продуктивност.

Повишаване на морала в екипа: Увлекателните семинари и групови дейности насърчават положителната и подкрепяща екипна култура.

По-здравословна работна среда: Практическите познания за ергономията и благосъстоянието на работните места допринасят за по-здравословна работна среда.

Подобрен баланс между работата и личния живот: Оборудвайте екипа си с инструменти за управление на стреса и постигане на по-балансиран начин на живот.

 По-здрав и по-устойчив екип

Корпоративното здравно обучение на CoolFit е ангажимент за по-здрав и по-устойчив екип. Присъединете се към нас, за да отключим синергията между ума и тялото за по-добра ефективност на работното място. Инвестирайте в благосъстоянието на екипа си – защото здравият екип е високопроизводителен екип!