coolfit-abritesss-1

Фибри закуска с CoolFit и ABRITES

Щастливи сме да споделим, че всичките над 60 участници включили се в “Hit The Target”, част от програмата им Employee Wellbeing на нашите партньори ABRITES завършиха успешно, мотивирани за повече спорт и вдъхновени за поддържане на здравето и духа си.

Нашата подкрепа към проекта на ABRITES, целящ да подпомогне и стимулира служителите да постигат физическите и емоционалните си цели, като водят по-активен, здравословен и балансиран живот, се изрази в поредица от Functional Training практики, с които служителите да започнат деня си.

Страхотните практики, които CoolFit проведе за служителите на ABRITES, се проведоха в офисите на команията, както и участниците се включиха в иновативна тренировка по P.BoxX в Pulse Fitness & Spa Mladost.

Два месеца след началото на  Hit The Target, настъпи време за заслужени награди. Събитието нарекохме „Фибри закуска с CoolFit”, където със служителите на ABRITES похапнхаме здравословна и ободряваща закуска – за страхотен старт на деня и обсъдхиме качественото и здравословно хранене.

Последната ни среща завърши подобаващо, като раздадохме и страхотни награди за служителите на ABRITES:
 Безплатен тримесечен абонамент за CoolFit
 Уикенд за двама в „Гранд хотел Банско“
 Ваучер в размер на 300лв., с който служителите на ABRITES могат да изберат курс от богатия избор, който предлага Европейска фитнес академия

 
Ние от CoolFit сме изключитлено радостни и доволни от нашето спонсорство към ABRITES и проекта им. Смятаме, че проекти и програми, като Hit The Target и Employee Wellbeing, са изключително важни за благосъстоянието на служителите в големи компании и за нас беше удоволствие да подкрепим ABRITES.