• НАЧАЛО
  • Кой ни се довери?
  • CoolFit е основен спонсор на проекта на нашите партньори ABRITES – “Hit The Target”, част от програмата им Employee Wellbeing.
abrites1-1024x648

CoolFit е основен спонсор на проекта на нашите партньори ABRITES – “Hit The Target”, част от програмата им Employee Wellbeing.

Основната цел на проекта на ABRITES е подпомагане и стимулиране на служителите да постигат техните физически и емоционални цели, водейки по-активен, здравословен и балансиран живот. CoolFit стои точно зад това и поради тази причина решихме да подкрепим каузата, ставайки основен спонсор на проекта.

Нашата подкрепа стартира с поредица от Functional training практики за служителите на ABRITES. 

Първата практика се проведе на 18-ти август, под ръководството на Алекс Асенов  – групов треньор по CrossFit, Total Body Transformation, Pbox в Pulse Fitness & Spa в един от офисите на ABRITES.

След ободряващата тренировка, служителите хапнаха протеинови топчета, предоставени от Pulse Food, с които допълнително да повдигнат тонуса си.
 
Втората практика се проведе на 25-ти август за служителите им в централния офис, отново с треньор Алекс Асенов.

Това бяха първите две от общо четирите практики CoolFit Functional Training за ABRITES.
Ние от CoolFit подкрепяме активния начин на живот и се радваме, че можем да участваме като организираме спортни събития в такъв тип проекти, заедно с нашите партньори.
Всеки, който желае да поддържа своята активност и извън проекта на компанията, все още има възможност да се възползва от своята корпоративна карта CoolFit и да посещава най-добрите спортни центрове.