• НАЧАЛО
  • Кой ни се довери?
  • CoolFit организира семинар за служителите на Matrix Global на тема „Как да поддържаме мобилността си, докато работим от вкъщи“
matrix

CoolFit организира семинар за служителите на Matrix Global на тема „Как да поддържаме мобилността си, докато работим от вкъщи“

CoolFit организира и проведе онлайн семинар за служителите на Matrix Global на тема „Как да поддържаме мобилността си, докато работим от вкъщи “. Йога учителят Даниел Липчев запозна присъстващите с основните правила за поддържане на здравословна форма при работа в хоум офис среда. По време на семинара лекторът представи практически насоки и демонстрира упражнения, които всеки служител може да практикува в домашни условия, за да подобри мобилността си. „Много благодарим за уебинара, беше много полезен“, споделиха с нас служителите на компанията.

Семинарът е част от серията семинари за партньорите – работодатели, с които CoolFit спомага за комплексното благосъстояние на служителите.
Ако желаете да подобрите здравето и спортната култура на Вашите служители, то свържете се с нас, за да организираме семинар или спортно събитие и за Вашата компания!