• НАЧАЛО
  • Кой ни се довери?
  • CoolFit организира специално за служителите на Coca-Cola Europacific Partners семинар на тема „Хранене, дишане и движение“
dani-2048x1536

CoolFit организира специално за служителите на Coca-Cola Europacific Partners семинар на тема „Хранене, дишане и движение“

Йога специалистът Даниел Липчев проведе семинар на тема „Хранене, дишане и движение“. Събитието беше организирано от CoolFit специално за служителите на Coca-Cola Europacific Partners. Семинарът се осъществи в хибриден вариант, като се включиха над 200 служители на компанията.  Лекторът представи ключовите инструменти за постигане на  стабилност, фокус, спокойствие и работоспособност. В края на събитието присъстващите зададоха своите въпроси относно контрола, увереността, изграждането на навици и други.

Семинарът е част от серията семинари, които CoolFit организира за партньорите – работодатели. Темите, с които подпомагаме комплексното благосъстояние на служителите са Как да поддържаме мобилността си, докато работим от вкъщи“, „Търпение, храна и спорт – майсторството да поддържаш състояние на лекота и гъвкавост“ и други.

Ако желаете да подобрите здравето и спортната култура на Вашите служители, то свържете се с нас, за да организираме семинар или спортно събитие и за Вашата компания!