• НАЧАЛО
  • Кой ни се довери?
  • CoolFit проведе семинар за служителите на Crypto на тема „Търпение, храна и спорт – майсторството да поддържаш състояние на лекота и гъвкавост“
blog-events-templlate

CoolFit проведе семинар за служителите на Crypto на тема „Търпение, храна и спорт – майсторството да поддържаш състояние на лекота и гъвкавост“

CoolFit организира и проведе онлайн семинар за служителите на Crypto на тема „Търпение, храна и спорт – майсторството да поддържаш състояние на лекота и гъвкавост“. Семинарът се проведе онлайн, като лекторът Даниел Липчев представи пред всичките над 70 участника какво е търпението и защо е ключов фактор за постигане на успех и благополучие в много области на живота. Основавайки се на личния си опит и практика йога учителят сподели, че търпението е способността да се понасят трудности, без да се разочароваме. То изисква самоконтрол и способност за запазване на дългосрочна перспектива и често включва отлагане на незабавното удовлетворение с цел постигане на по-големи награди в бъдеще.

„Според изследванията търпеливите хора са по-успешни в различни области, включително в кариерата, взаимоотношенията и физическото и психическото си здраве. Това търпение може да ни помогне да постигнем дългосрочни здравни цели, като например намаляване на теглото или подобряване на физическата форма. В спорта търпението е важно за спортистите, които се подготвят за състезание. Изисква се дисциплина, за да се придържаме към тренировъчния режим и да останем фокусирани върху дългосрочната цел да се представим добре на състезанието“, заяви Липчев. По думите му търпението е добродетел, която често се пренебрегва в днешното забързано общество на мигновено удовлетворение. Научните изследвания обаче показват, че търпението е ключов фактор за постигане на успех и благополучие в много области на живота. Независимо дали се стремим към кариера, връзка или здравословен начин на живот, търпението е основна добродетел, която може да ни помогне да живеем по-добре.

Семинарът е част от серията семинари за партньорите – работодатели, с които CoolFit спомага за комплексното благосъстояние на служителите.

Ако желаете да подобрите здравето и спортната култура на Вашите служители, то свържете се с нас, за да организираме семинар или спортно събитие и за Вашата компания!