tedsa

One Day Spa Retreat

Подарете на себе си и на екипа си ден на несравним лукс и релаксация с ексклузивния еднодневен спа ритрийт на CoolFit в сътрудничество с Grand Hotel Therme, един от най-престижните спа хотели в България. Избягайте от шума и суетата на ежедневието и се потопете в свят на спокойствие и подмладяване, където всеки детайл е създаден, за да поглези тялото, да успокои ума и да подхрани душата.

Основни моменти в еднодневното СПА уединение:

1. Луксозни спа съоръжения:
СПА съоръженията на Grand Hotel Therme от световна класа: Насладете се на въплъщението на лукса. От спокойните зали за релаксация до стаите за разпускащи процедури – всяко кътче излъчва разкош и елегантност, осигурявайки перфектния фон за вашия ден на глезене.

2. Индивидуални спа процедури:
Отдайте се на персонализирано спа преживяване, съобразено с вашите уникални предпочитания и нужди. Изберете от редица характерни процедури, включително масажи, процедури за лице и други, всяка от които е експертно разработена, за да насърчи релаксация, възстановяване и вътрешна хармония.

3. Гурме изживяване за хранене:
Вкусете от изтънчените вкусове на гурме изживяването, специално подбрано да подхрани тялото и душата. Зарадвайте сетивата си с превъзходна селекция от здравословни и вкусни ястия, приготвени от най-добрите местни съставки и поднесени в живописна обстановка с изглед към красиви градини или спокойни басейни.

4. Уелнес семинари и дейности:
Обогатете своето спа уединение с разнообразни уелнес семинари и дейности, предназначени да подобрят цялостното ви благосъстояние. Нашите експерти ще ви вдъхновят и ще ви дадат възможност да възприемете по-здравословен и балансиран начин на живот – от сесии за медитация под ръководството на инструктор до класове по йога, семинари за хранене и семинари за осъзнатост.

5. Ексклузивен достъп до удобствата на хотела:
Насладете се на пълен достъп до ексклузивните удобства на Grand Hotel Therme, включително плувни басейни, сауни, парни бани и фитнес съоръжения. Независимо дали предпочитате неангажиращо плуване, детоксикираща сесия в сауната или ободряваща тренировка, ще намерите всичко необходимо, за да подобрите преживяването си в СПА центъра.

Защо да изберете еднодневно СПА уединение?

Несравним лукс и релаксация:
Изживейте върховния лукс и релаксация в Grand Hotel Therme, където всеки момент е създаден, за да обгрижва и отпуска сетивата ви.

Експертно подбрани преживявания:
Екипът ни от опитни професионалисти в областта на спа и уелнес се стреми да създаде индивидуално преживяване, съобразено с вашите индивидуални нужди и предпочитания, като ви гарантира едно наистина незабравимо спа преживяване.

Избягайте от обикновеното:
Отдалечете се от стреса на ежедневието и се потопете в свят на тишина и спокойствие, където грижите на външния свят изчезват, а единственият ви фокус е върху грижата за себе си и възобновяването.

Възстановете връзката със себе си и с другите:
СПА уединението не е само разкрасяване на тялото – то е и възможност да възстановите връзката със себе си на по-дълбоко ниво и да укрепите връзките си с колеги, приятели или любими хора в спокойна и грижовна среда.

Инвестирайте в благосъстоянието си:
Дайте приоритет на здравето и благосъстоянието си, като инвестирате в ден за грижа за себе си и релаксация. Тялото, умът и духът ви ще ви се отблагодарят за това, а вие ще излезете от СПА центъра освежени, подмладени и готови да посрещнете света.

Отправете се на пътешествие за себепознание и обновяване с еднодневното спа уединение на CoolFit в сътрудничество с Grand Hotel Therme и изпитайте трансформиращата сила на луксозното спа удоволствие. Защото го заслужавате.