full-shot-women-doing-yoga-together_23-2149386455

Тренировки на открито

Тренировъчни събития на открито са чудесен начин за укрепване на колектива и насърчаване на здравословния начин на живот сред служителите на една компания.

Акценти на събитието

1.Йога и Медитация на Открито
Открийте вътрешния си мир и хармония с нашите водени йога и медитация сесии на открито. Практикувайте йога в спокойни локации като горски поляни,, където природата сама по себе си допринася за релаксация и възстановяване.

2. Високоинтензивна Интервална Тренировка (HIT) в Природата

Заповядайте на нашите високоинтензивни интервални тренировки (HIT), провеждани в сърцето на природата. Тези тренировки са създадени, за да максимизират изгарянето на калории и да увеличат кардио и мускулната сила чрез кратки, но интензивни упражнения. Те са идеални за тези, които търсят предизвикателство и искат да видят бързи резултати във физическата си форма, докато се наслаждават на свежия въздух.

3. Игри с Физическа Активност

Организираме забавни и предизвикателни тиймбилдинг игри, които насърчават физическата активност и стратегическото мислене. От „capture the flag“ до щафети и различни състезания, нашите игри са създадени, за да подобрят комуникационните умения, екипната работа и лидерските качества, докато се забавлявате с колегите си на открито.

4. Практики за Осъзнато Дишане

Програма за осъзнато дишане, която е специално разработена, за да ви помогне да намерите баланс и да управлявате стреса в ежедневието. Чрез различни техники за дишане ще научите как да контролирате своите емоции, да подобрите своята концентрация и да увеличите енергията си. Тези практики могат да бъдат изпълнявани навсякъде и по всяко време, предоставяйки ви инструменти за по-здравословен и балансиран начин на живот.

Защо да присъствате?

⦁ Йога и медитация на открито помагат за намаляване на стреса и подобряване на психичното благополучие, като същевременно укрепват тялото.

⦁ Високоинтензивната интервална тренировка (HIT) в природата ефективно увеличава кардио и мускулната издръжливост, и максимизира изгарянето на калории.

⦁ Тиймбилдинг игрите с физическа активност стимулират екипната работа, комуникационните умения и лидерските качества, докато предлагат забавна физическа активност.

⦁ Практиките за осъзнато дишане подпомагат управлението на стреса, подобряват концентрацията и увеличават енергията, предоставяйки инструменти за по-здравословен начин на живот.

Независимо дали искате да изградите по-здравословен начин на живот, да укрепите връзките във вашия екип или просто да се забавлявате заедно, нашите програми са специално създадени, за да отговорят на вашите нужди.